PD4ML v4 Forums PD4ML v3 Archived Forums (Read Only) Troubleshooting Page-break cutting accent when page breaks

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #26617

    I have using text between
    tags. When PD4ML needs break page on text, its cutting part of word accents, in the rest of text of the first line of new page.

    #28700

    I have the same problem. You Could help?

    #28701

    @rbburattini@hotmail.com wrote:

    I have the same problem. Could you help?

    #28702

    Please attach an HTML sample and its PDF result – it should help us to reproduce the issue. Or send the files to support pd4ml com

    Thank you.

    #28703

    Ok.
    I sended evidences by email support@pd4ml.com, attenting your request.
    Thank you.

    @PD4ML wrote:

    Please attach an HTML sample and its PDF result – it should help us to reproduce the issue. Or send the files to support pd4ml com

    Thank you.

    #28704

    We reproduced the issue – it seems to be a bug with header height computations.
    We plan to find a solution till the next beta release.

    As a workaround I would recommend to use inline header definitions with ; however there are some scenarios, where it is quite tricky to use the tag – for example if your source documents are read-only and cannot be modified.

    #28705

    Ok! Thank you!
    I’m waiting…

    @PD4ML wrote:

    We reproduced the issue – it seems to be a bug with header height computations.
    We plan to find a solution till the next beta release.

    As a workaround I would recommend to use inline header definitions with ; however there are some scenarios, where it is quite tricky to use the tag – for example if your source documents are read-only and cannot be modified.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

The forum ‘Troubleshooting’ is closed to new topics and replies.