PD4ML v4 Forums PD4ML v3 Archived Forums (Read Only) HTML/CSS rendering issues Images are not displaying in PDF (PD4ML generation)

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #27180

    [attachment=0:3uy686o6]List of ttf_Server.txt[/attachment:3uy686o6]Hi,

    We have a requirement to generate PDF with 31 international languages through PEGA. So, we used required ttf font files and PD4ML JAR (Version: 390 Pro DMS) to generate font properties file (http://pd4ml.com/cookbook/pd4ml_pdf_true_type_fonts.htm). We are able to generate pdf but facing below issues. Could you please let us know what’s causing these issues and help to get out of this.

    1. Images are not displaying in generated PDF. We are having images in local path of PEGA like “Webwb/”.
    2. Only for 5 languages Cambodian, Amharic, Gujarati, Laotian, Punjabi generated PDF is displaying junk ‘?’ characters. Even though we loaded all the required ttf fonts files into path.

    Attached the Java code “GeneratePDF-UsingPD4ML.txt” which is used to generate PDF and list of ttf font files available in server “List of ttf_Server.txt” .

    #30127

    Now fonts issue was resolved, we are able to get all the foreign languages in to PDF without junk(?) characters.

    #30128

    Were you able to solve the images not displaying issue? I have the same problem using Pega as well.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

The forum ‘HTML/CSS rendering issues’ is closed to new topics and replies.