PD4ML v4 Forums PD4ML v3 Archived Forums (Read Only) HTML/CSS rendering issues Embedded SVG-Images cause issues for following content

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #27181

    Hello,

    we have a problem when we try to convert html code which contains SVG images. For some images (apparently those that use a clip-path), the following content is rendered incorrectly (seems to be mirrored vertically). One example that causes the headline to be rendered incorrectly is the following html code:

    <br /> <html><br /> <body><br /> <svg<br /> xmlns="http://www.w3.org/2000/svg"<br /> xmlns:xlink="http://www.w3.org/1999/xlink"<br /> version="1.1"<br /> width="59.4"<br /> viewBox="0 0 59.4 57.9"<br /> height="57.9"<br /> ><br /> <g><br /> <clipPath<br /> id="SVGID_10_"><br /> <path<br /> d="M.6 29.4h58.1v26.9H.6z" /><br /> </clipPath><br /> <path<br /> clip-path="url(#SVGID_10_)"<br /> d="M10.4 30s-9.3 0-9.3 9.3v7.3s0 9.3 9.3 9.3h38.5s9.3 0 9.3-9.3v-7.3s0-9.3-9.3-9.3H10.4z" /><br /> </g><br /> </svg><br /> <br /> <h1>Headline</h1><br /> </body><br /> </html><br /> <br />

    This looks like a bug in pd4ml. Please let me know if there is something else you need from us.

    Thank you and regards,
    Christoph

    #30129

    PD4ML implements SVG support with some limitations. However your sample seems to be quite basic. We’ll address the issue this week.

    #30130

    Thank you!

    #30131

    The issue has been already fixed in the DEV build.

    Please contact support pd4ml com if you would like to test.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The forum ‘HTML/CSS rendering issues’ is closed to new topics and replies.