PD4ML v4 Forums PD4ML v3 Archived Forums (Read Only) HTML/CSS rendering issues background image does not rendered in page footer

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #26389

    [language=Java:etrvayea]PD4ML pd4ml = new PD4ML();

    PD4PageMark mark = new PD4PageMark();
    mark.setAreaHeight(-1);
    mark.setHtmlTemplate(“

     

    “);
    pd4ml.setPageFooter(mark);[/language:etrvayea]

    If i change setPageFooter to setPageHeader, the print_logo.gif was dispaly in the page(s) header correctly.

    If i change html template to
    [language=xml:etrvayea]

    aaa

    [/language:etrvayea]
    and setPageFooter, “aaa” was display in the page(s) footer correctly.

    If i set background image to page footer with table, there’s “Nothing” in the pdf page(s) footer but I can see debug info. display below :

    [language=java:etrvayea]image not yet in cache
    http://localhost:9080/Web1/images/base/print_logo.gif
    not yet in cache: http://localhost:9080/Web1/images/base/print_logo.gif
    image size: 1523[/language:etrvayea]
    WinXP SP3 / WAS 6.1 / PD4ML 360fx1

    #28020

    Does it change anything if you append the footer definition with some more content? For example:

     

    #28021

    Np 🙁
    I try “…123abc

    print_logo.gif and “123abc” were not rendered in the pdf page(s) footer.

    #28022

    In older versions it could be caused by an influence of enableImgSplit(false) rendering mode. The newest versions should be free of the problem.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The forum ‘HTML/CSS rendering issues’ is closed to new topics and replies.