PD4ML v4 Forums PD4ML v3 Archived Forums (Read Only) General questions / FAQ enableImgSplit(false) breaks header?

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #26744

    I recently set
    enableImgSplit(false) in my code, as I had some new documents where the image was breaking in the middle of the page break.
    Once I added this, on SOME documents, the header is getting broken. On some it still works fine. It seems so far to break on the documents that have images spanning pages.
    The *image* in the header (logo in top left) still appears, but the rest of the header disappears.
    If I comment out enableImgSplit(false), headers appear again.

    Has anyone see anything like this? I am using 380fx4.

    Here is sample of my header

    Title
    Product Brand
    #29040

    Which version of PD4ML do you currently use? The problem should not affect the actual ones.

    #29041

    @PD4ML wrote:

    Which version of PD4ML do you currently use? The problem should not affect the actual ones.

    I am using using 380fx4. I believe I have the “volume license”.

    #29042

    Could you please send a sample PDF, generated in your environment, to support pd4ml com?

    #29043

    @PD4ML wrote:

    Could you please send a sample PDF, generated in your environment, to support pd4ml com?

    Thanks for the replies. I have sent a package with details.

    #29044

    Please confirm receipt of the email.
    Thank you.

    #29045

    Yes, we got it.
    I’ll let you know the status later today.

    #29046

    @PD4ML wrote:

    Yes, we got it.
    I’ll let you know the status later today.

    Thanks again!

    #29047

    We spent quite a lot of time on the issue, but were not able to reproduce it. Probably the current development state implicitly solves the problem.

    We are going to release new beta on Monday. Please give a try to it and let us know if it changes anything.

    #29048

    @PD4ML wrote:

    We spent quite a lot of time on the issue, but were not able to reproduce it. Probably the current development state implicitly solves the problem.

    We are going to release new beta on Monday. Please give a try to it and let us know if it changes anything.

    OK I look forward to trying the new jar.

    #29049

    The updated version already available for download.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)

The forum ‘General questions / FAQ’ is closed to new topics and replies.